Massage fisse

Mæfikke suisi..

Thai massage med afslutning gloryhole københavn

thai massage med afslutning gloryhole københavn

Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen. Storbyerne København, Århus, Aalborg og Odense. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage.

Thai massage med afslutning gloryhole københavn - Thai Massage på

Time massage 500. Thai Massage med fokus på kvalitet. Tilbage til forsiden, massage, dejlig dansk pige på 30 med mørkt hår tilbyder himmelsk olie kropsmassage, med svensk afslutning. 6 Fordele massage wellness gør for dig. Blandt behandlingstyperne er typisk tradionel eller luksus wellness massage, oliemassage, ansigtsmassage, fodmassage, tantra massage og body to body massage. Ring på telefon og bestil tid til en lækker massage på Amager, København S - eller book online her! Thaimassagen er.500 år gammel behandlingsform, som er meget anderkendt i Asien og store dele af verden. Thaimassagen adskiller sig væsentligt fra den vestlige massage, da Thaimassøren er uddannet i fysioterapeutisk og kiropraktisk stræk, samt en mere dybdegående massageteknik, hvor albuer og kropsvægt bruges for at massere mælkesyre og affaldsstoffer ud af musklerne. Piger, maria 30 år 168 cm 60 kg, prisliste, svensk (med hånden) 400.

Thai massage med afslutning gloryhole københavn - Dejlig Oliekropsmassage m

Find sexpartner gratis dating polen Ingen former FOR SEX! Nyd thaimassage og kom væk fra en stresset hverdag.
Danske teen porno luder i århus 863
Fick mich geschichten karlstraße 33 ecke endenicher strasse 53115 bonn 274
Erotiske historie erotiske noveller utro I Thaimassagen ser man på kroppen som en helhed, og der er stor fokus på energibaner som bliver åbnet. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet erotik massage hvad er thai massage kunder i mere end. Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport.

Thai massage med afslutning gloryhole københavn - Thaimassage

Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Mindsker muskelsmerter, forbedrer søvnkvalitet, forbedrer led mobilitet, frigører spændinger. Slap af og nyd massagen, frigører stress, find thai massage klinikker med vores massage guide. Telefon: Sig gerne at du har set annoncen på MassageIndex. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance.

0 svar på “Thai massage med afslutning gloryhole københavn”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *