Massage fisse

Mæfikke suisi..

Hemmelig elsker genbrugsplads nørre snede

Her på pladsen skal du selv lægge dit affald i de forskellige containere. Vær opmærksom på, at der er bom ved indgangen til genbrugspladsen. Få professionel rådgivning til køb af en ny plæneklipper, havetraktor, havefræser, trimmer, buskrydder,. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet således at vi kan servicere alle store mærker indenfor have, park, anlæg og skov. Husk at personalet er ansat til at hjælpe og vejlede dig. Hos AP Motorcenter i Svendborg får du den bedste rådgivning til at foretage det rigtige køb. Erhvervsvirksomheder skal bruge deres virksomhedskort (adgangskort). Gå ind på den valgte hjemmeside.

Hemmelig elsker genbrugsplads nørre snede - Nørre

Læs mere om hvordan du tilmelder din virksomhed til genbrugspladsen her. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til. Det koster nemlig mindre at komme af med affaldet, når det er sorteret korrekt. Adresse: Horsensvej 33, 8766 Nørre Snede, pladspersonale: Peder og Henrik, telefon. E-mail: Teamleder: Richardt Mørk. Butikken i Svendborg har et stort udvalg af produkter fra etablerede mærker som Husqvarna, Jonsered, Texas, Honda, John Deere, Stiga,.

Sortering: Hemmelig elsker genbrugsplads nørre snede

Er du i tvivl om, hvordan du skal sortere, er pladsens personale klar til at hjælpe dig. Det er nemmest, hvis du har sorteret affaldet hjemmefra. En god sortering sikrer, at mest muligt affald behandles og genbruges korrekt til gavn for både miljø og økonomi. På vores værksted i Svendborg sørger vi for hurtig reparation af dine maskiner. Find en af kommunens andre hjemmesider. For at sikre en bedre sortering, skal alt der afleveres på genbrugspladsen, være uden emballage eller i klare sække. . Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Torsdag.00 -.30, fredag.00 -.30, lørdag.00 -.00 Lukkedage Skærtorsdag Juleaftensdag Langfredag. Link: Sorteringsvejledning, link: Lukkedage Åbningstider, mandag, lukket, tirsdag.00 -.30, onsdag.00 -.30. Vælg og HandicapTeknisk for RusmiddelbehandlingKøkken og unge og trivselBevæg dig for livet.

0 svar på “Hemmelig elsker genbrugsplads nørre snede”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *